Go Back
Hemmagjord hamburgare

Egenmald högrevsburgare med chorizo och ryggbiff

Okomplicerat och gott, 1/3 av varje kött: högrev, ryggbiff och chorizo
Förberedelser 1 timme
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 1 timme 15 minuter
Måltid Huvudrätt, Middag
Kök Amerikanskt
Portioner 6 burgare

Equipment

  • 1 köttkvarn

Ingredienser
  

  • 300 g högrev
  • 300 g chorizo-korv
  • 300 g ryggbiff

Instruktioner
 

  • Skär upp köttet i kuber, stoppa i frysen ca 30 min så blir det lättare att mala färsen
  • Jag malde färsen två gånger
  • Forma puckar av tex en rund pepparkaksform
  • Salta & peppra efter smak. Jag körde på rejält med salt.
  • Värm en stekpanna till hög värme, släng i en klick smör
  • Stek dem 2-3 min på varje sida. Eller till önskad stekgrad.
  • Servera med tillbehör och goda hamburgerbröd
Keyword hamburgare